Hodnocení obchodu

5,0 632 hodnocení
Přidat hodnocení
5
625x
4
2x
3
2x
2
1x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
M Avatar autora Marie | 18.10.2021
Zboží přišlo v poradku,řádně zabalené a včas.
MJ Avatar autora Marieta Janáčová | 16.10.2021
AR Avatar autora Alena Roszkovs | 12.10.2021
Velmi spokojena .
BJ Avatar autora Bílková Jindra | 10.10.2021
ano
M Avatar autora Marie | 3.10.2021
Mohu napsat,že spokojenost je mou pravdou. Brzké doručení... Děkuji za vše! Hezké dny !
M Avatar autora Martina | 2.10.2021
V Avatar autora Veronika | 28.9.2021
Ano, vše v pohodě
A Avatar autora Alena | 26.9.2021
Spokojena.Doporucuji
V Avatar autora Vera | 22.9.2021
Super rychle doručení, perfektně zabalené a zboží top kvalita. Objednávam často a mužů jenom doprucit
S Avatar autora Sara | 15.9.2021
Objednávala jsem poprvé, ano obchod doporučuji a budu pod touto firmou objednávat dál... Kvalita zboží a rychlost dodání děkuji.
J Avatar autora Jitka | 14.9.2021
Z Avatar autora Zdeňka | 13.9.2021
Jsem spokojená, zboží vybráno a objednáno v pondělí, ve středu již vyzvednuto na Zásilkovně.
M Avatar autora Monika | 12.9.2021
Super rýchlosť ! Tovar dorazil v poriadku. V obchode milá obsluha. Moc ďakujem.
Avatar autora | 11.9.2021
Š Avatar autora Štefan | 4.9.2021
Naprostá spokojenost. Sungit na úpravu vody používám již delší dobu a díky připravené vodě, již nepiju kohoutkovou vodu,která nechutná. I naše kočka radši chodí pít v misce nálitku sungitovou vodu,než třeba měkkou dešťovou.
LZ Avatar autora Lenka Zavoralová | 29.8.2021
Velmi, vždy mi opravdu vyšli vstříc a dodání opravdu spokojenost.
V Avatar autora Veronika | 28.8.2021
Velmi
V Avatar autora Vlasta | 28.8.2021
Velmi spokojená. Už jsem doporučila, protože ho neužívám poprve
V Avatar autora vlirdo | 24.8.2021
Velká spokojenost, rychlé dodání.
M Avatar autora Milena | 23.8.2021

Stránka 3 z 32 , položek celkem: 632

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné